Första huset

Har ni precis skaffat ert första hus? Ligger ni och drömmer om inredning och renovering om nätterna? Förstår precis hur ni tänker och hur hjärnan arbetar på högvara hur man ska fixa än det ena och än det andra.

Det är mycket som följer med ett hus och det är inget som löser sig själv utan man är i behov av att kunna fixa med mycket. Självklart så är det många saker som man inte kan fixa själv utan är i behov av att ta in extern hjälp utifrån. Även om man är en händig människa så finns det saker som man inte får eller kan göra. Det kan också vara så att det finns allt för lite fritid för att fixa saker och ting och det går betydligt snabbare att ta in hantverkare som löser det som behöver lösas.

Kontroll av avloppsstammar kan du med fördel kolla upp med Allmänna Rörjouren för att inspektera och eventuellt göra något åt om avloppet är av den kvalitén att det måste renoveras eller bytas ut. Med kamera så kan man idag filma och inspektera hur ett avlopp ser ut från insidan. På så sätt så får man en exakt bild på hur det ser ut och vad som behöver åtgärdas. Det kanske räcker med en högtrycksspolning för att få väck allt som stoppar igen i avloppet.

El är något som man absolut inte får hålla på med om man inte har behörighet som elektriker, byta kontakter och glödlampor är vad man som lekman kan göra. Se dock till att bryta strömmen för det du ska hålla på att skruva i så ni inte före er en stöt, det är obehagligt och vill det sig illa så kan man faktiskt dö av detta.