Inredning med ett marint tema

sovrum_12119728

Att inreda ett rum eller ett helt hus är en hel vetenskap. Det finns de som har en fingertoppskänsla för inredning, och så finns det de flesta av oss som behöver lite hjälp för att få till ett snyggt resultat. Naturligtvis finns det många olika stilar att ta till, och en del är lite besvärligare än andra.

Att inreda med ett marint tema

Den rustika marina varianten av inredning är faktiskt riktigt populär. Men hur gör man? Är det bara att slänga upp lite grejor från en båt på väggarna eller krävs det något mer? Internet är som vanligt en källa till kunskap, och det finns en hel del att hämta om inredning i en marin stil. Det finns mycket man kan göra själv som till exempel målning med blå nyanser blandat med vitt och grått. Vidare kan mässingsdetaljer ge en känsla av hav och strand.

När du känner att du inte kommer längre på egen hand finns en hel del inredningsfirmor som kan hjälpa till. Värd att nämna här är Marinestyle som är en firma med stor erfarenhet av inredning med ett marint tema.

En viss känsla…

Tänk dig att du verkligen får till det med en blandning av din egen insats och en inredningsfirma enligt ovan! Du kommer inte att ångra dig. Det marina temat gör verkligen ett rum mycket speciellt och mysigt. Vi kan nästan garantera att värdet på ditt hus går upp! En del anser att det marina påminner om stilen i New England i USA, den stat som främst avses är förstås Maine i den nordöstra delen av landet. Så tänk dig att du slår dig ner i ditt alldeles egna rum och att du känner att här hör du hemma. Det är inte mycket som slår det. Det finns en anledning till att det marina temat ökat i popularitet.